Овен

Коронавирусът няма да се задържи при овните, защото силните страни при представителите на зодия Овен са храносмилателната система и бъбреците. Освен това хубавото при тях е, че след 35 –та си годишнина развиват силно чувство за опазване на здравето си.

Телец

Здравият стомах на Телците ще отблъсне коронавируса, нищо че слабото им място е белият дроб. Тъй като нямат проблеми с кръвното налягане, те ще преодолеят всяка тревога.

Близнаци

Парадоксално е, но представителите на тази зодия водят здравословен начин на живот в младите си години. По принцип от всички зодии тази е, при която има най – малко хора с наднормено тегло. Затова и коронавирусът няма да се задържи при тях.

Рак

Хората Раци са изключително спокойни личности лишени от вредното влияние на стреса – т.е. те няма да се поддадат на психозата от коронавирус. Да си пазят стомаха и да си мият ръцете.

Лъв

Лъвовете имат здрава сърдечно – съдова система, така че коронавирусът няма да ги сполети. Пушачите да пушат по-малко.

Дева

Нямат проблеми с бъбреци, костна система и кръвно налягане, даже всички те не им създават проблеми и на старини. Затова и коронавирусът няма да може да ги атакува. С нарастване на възрастта нараства и риска от наднормено тегло и сърдечни болести.

Везни

Везните влизат в рисковата група на сърдечните заболявания и високото кръвно, които ще се задълбочават с напредване на възрастта. Освен това трябва да си пазят черният дроб и да си следят кръвната захар. Въпреки това позитивният им поглед към света ги прави устойчиви на психози от епидемии и епидемии.

Скорпион

Скорпионите нямат проблеми с белите си дробове и сърцето. Те са напълно готови да отблъснат коронавируса. Но са подложени на стрес, който вреди на нервната им система.

Стрелец

Слънчевият зодиакален знак Стрелец са с добре поддържани фигури и са спортни натури. Със здраво сърце и храносмилателна система. Така че коронавирус при тях не вирее. Единственият рисков фактор при тях е костната система.

Козирог

Козирозите водят нездравословен начин на живот когато са млади и се опитват да поправят това на старини. Така че дори и възрастните козирози, които са най-уязвими на коронавирус, ще преодолеят опасността от него.

Водолей

Слабото място при Водолейте са белите дробове. Черният дроб и жлъчката ще им правят бели също. Но нямат да имат никакви оплаквания от храносмилателната си система, а древните лекари са казали, че здравият стомах значи здрав човек. Така че коронавирусът няма да ги порази.

Риби

Рибите рядко страдат от диабет, но е хубаво, с напредване на възрастта да се движат много и да спортуват. А спортът ще ги предпази и от коварния коронавирус.

Източник: Монитор