Славяни спечелиха пленник в "Игри на волята", след като капитанът на Траки Александър загуби битката с Веселин.

И ако изборът на Веско за снощния дуел беше единодушен, то този на Траки – не. Племето беше разделено между Александър и Пламен, като в крайна сметка Алекс беше по настоятелен и готов за битка. Разбира се, Юлиян изобщо не беше съгласен с този избор и заяви, че племето прави голяма грешка.

А капитанската битка беше силова. Двамата трябваше да минават през препятствия, теглейки гюлета, всяко едно тежащо по 15 кг. След всяко препятствие гюлетата се увеличаваха, като на финала достигнаха до 6 - или общо тегло от 90 кг.

Битката бе изключително трудна и за двамата, които накрая трябваше да спрат, за да съберат сили. В крайна сметка по-силен се оказа Веско, който успя да премине през финалния етап и да развее знамето на племето.

Капитанът на Славяни можеше да избира между пица за цялото племе или личен имунитет, който освен, че ще го спаси, ако стигнат до номинации, върви с пленник от Траки.

Веселин избра имунитет и взе в плен Александър, защото го смята за силен играч, а и ще може да бъде номиниран в бъдещите битки.

"Аз съм най-прецакания участник в това шоу", бяха първите думи на Алекс, когато разбра новата си съдба.

Дали ще успее да се адаптира, дали ще се включи пълноценно в битките или ще продължи да играе за Траки, ще разберем в следващите дни.

Днес е първата номинационна битка за седмицата. Как ще реагират Траки, когато видят, че доскорошният им капитан излиза срещу тях? Всичко това ще разберем от 21:00 ч. по NOVA.