Ех, мъжеее...както гласи поговорката не може с тях, не можем и без тях. Всеки град носи своите отличителни мъже, ето и 6-те типа, с които ще се сблъскаш в столицата.

1. Слав стайл
Този тип е изключително лесно разпознаваем и често срещан. Най-отличителният му белег – черният му анцунг. Убеден е, че този вид е подходящ за ходене до магазина, разходка в парка, кръщенета и сватби. Във фейсбук профила му могат да бъдат открити негови снимки с ланец, без тениска и често клекнал до кола. Понякога колата може да бъде сменена с питбул, който често дори не е негов.

2. Инстаграм звездата
Няма как да забравиш този тип...защото той ще ти напомня за себе си на всеки три часа. Риза, скъсани дънки, кецове и последният модел телефон, по това ще го познаеш. Разговорите с него се въртят около любимите му клубове и това с колко момичета си пише, въпреки че има гадже от 2 години. Любимите му хобита включват: шофиране с бясна скорост, харчене на парите на техните, пушене на наргиле в кафета и дискотеки

3. Геймърите
Може би най-мистериозният от всички типове, тъй като сблъскването с него на улицата е трудно. Прекарва повечето си време затворен у тях, играещ видео игри. Когато реши,че му липсва прекалено много витамин Д, излиза навън, но без да се разделя с любимия си лаптоп, който винаги носи в раницата си. Комуникира най-добре зад компютъра, защото така не се налага да прави очен контакт.

4. Скейтъра пред НДК
Няма значение дали е топло или студено, дали е ден или нощ...той ще е ТАМ. Трудно е да се осъществи контакт с този тип, тъй като винаги е на скейборд, колело или ролери, правейки трикове, които държат бърза помощ на нокти.

5. Бъдещия бизнесмен
Този тип е сигурен, че ще е следващия Доналд Тръмп. Любимият му филм е „Вълкът от Уол Стрийт“,въпреки че най-добрата сделка, която е правил е да продаде детското си колело с 5 лева печалба. Човекът- схема, пълен с планове, които става все по-сложни и все по-трудно изпълними. Когато е навън с приятели, дели сметката в точни стотинки и обещава,че всички ще използват неговата яхата, когато невъзможния му план за правене на пари се осъществи.

6. Мистър Фитнес
Отличителните белези на този тип са прости - мускули, мускули и още мускули. Те, разбира се, са и много добре подчертани от тениска, която е с 2 размера по-малка от неговия. Главното му местообитание са фитнес залите и държи всички да знаят това. Възможно е да ти предложи да си купиш от него съмнителни фитнес добавки с 20% отсъпка.