Всички лъжем - кога по-малко, кога повече, но определено си приличаме по нещата, за които го правим. Жените си имат някои особени теми, за които е почти невъзможно да кажат истината.

1. Теглото - винаги килограмите са ПОНЕ с 4-5 по-малко, а попитате ли ги "Колко тежиш", не очаквайте друго, освен изпепеляващ поглед и мигновено цупене.

2. Възрастта - обикновено жените започват да лъжат за възрастта си още преди да са навършили 30. Добавете 2-3 години отгоре на казаните и ще получите реалната й възраст.

3. Броят на сексуалните партньори - обществото не приема една жена да е имала повечко партньори и точно за това жените често лъжат за бройката. Ако са 10, не очаквайте да ви каже повече от 5.

4. Размерът на дрехите - не ѝ купувайте блузки, много вероятно е да ви е излъгала и за размера дрехи, който носи. Все пак L или XL не звучи добре, друго си е всички да сме S.

5. Цената на дрехите - "Мило, блузката ми беше намалена на 20 лв.", считайте, че едва ли е била по-евтина от 50.

6. Задоволеността от секса - рядко си казват когато има проблем, по-лесно е просто да кажат, че всичко е наред. За това питайте по-настоятелно и следете за реакциите ѝ.