Доста често се случва да започнеш да излизаш с нов мъж, който в началото изглежда доста обещаващо, но с времето нещата се оказват доста различни и в крайна сметка нещата завършват със сълзи. И докато много жени започват да се обвиняват, че проблема е в тях, то това далеч не е така. Има няколко признака, които показват, че причината е в него и той просто не е готов за сериозна връзка.

Ето за какво да следиш:

Животът му е зациклил

Той е възрастен мъж, а все още живее с родителите си или работи безперспективна работа. Това е ясен признак, че е зациклил някъде между тийнейджърството и порастването и определено не иска да мърда от там. Нямаш работа с такъв мъж.

Опитва се да те контролира

Един сериозен мъж никога не би си позволил да ограничава личната ти свобода. Затова, много лош признак е, ако той се опитва да те контролира и ограничава. Помисли си много сериозно дали изобщо искаш да задълбочаваш отношенията си с такъв мъж. Историята показва, че това поведение обикновено не води до нищо добро.

Финансовото му положение е под всякаква критика

От малки мъжете ги учат, че трябва да са отговорни, финансово независими и стабилни. Това им е нужно и за да се грижат за семействата си един ден. Ако мъжа, с когото излизаш, не може да управлява финансите си, няма никакви спестявания и живее ден за ден, нямаш работа с него. В длъгосрочен план той изобщо не е подходящ за връзка.

Забравя важни дати

Ако той забрави рождения ти ден или дата, която изрично си му казала, че е важна за теб, то това трябва ясно да ти показва, че на него не може да се разчита. След като не си прави труда да помни такива неща, представи си какво ще се случи, ако трябва да запомни нещо по-важно.

Той лъже

Честността е едно от най-важните неща в една връзка и ти много добре знаеш това. Ако той те лъже, очевидно той не знае това правило, затова, спаси се докато е време и излизай с мъж, който е напълно откровен с теб.