1. Когато го попитате колко порно е гледал. Каквото и да отговори, удвоете го. Удвоете го отново. И още веднъж го удвоете. Той вероятно гледа порно точно сега.

2. Когато не ви отговори на съобщението и се оправдае с това, че е заспал. Той е видял съобщението и веднага е забравил за него, защото е играел на най-новата видео игра. Но, да ви каже, че е спял и ви е сънувал му звучи по-добре от: „Играх на страхотна игра.“

3. Когато го попитате дали би излязал с вас и вашите приятелки на вечерно парти. Той ще отговори – да, но това, което си мисли със сигурност е: „Цяла нощ с тези пияни кресливи досадници. И ще ме карат да танцувам“. Разбира се, той не е глупав и ще си премълчи истината, но да знаете, че ще си го помисли.

4. Когато го обвините, че не обича вашето семейство. Шегувате ли се. Той обича майка ви повече от собствената си майка – кръстосвайки пръсти под масата.

5. Когато го попитате, колко точно се е напил предната нощ. Вие сте била свидетел на „битката“ му с картонената фигура в денонощния магазин, изчакали сте търпеливо да се опита да отключи със запалката, но отговора е разбира се: „Пийнах няколко бири с момчетата“.