Много зодиакални знаци, които копнеят да чуят дългоочаквано обяснение в любов, ще сбъднат желанието си тази пролет.

Скорпион

Мнозина Скорпиони ще разберат, че най-накрая са срещнали своята сродна душа и е време за следващата стъпка. Сватбата вероятно ще се състои в края на 2020 година, затова жените Скорпион да бъдат търпеливи – има вероятност да развалят изненадата, която партньорът им подготвя, с постоянните си въпроси и бързане.

Телец

Имате чудесна връзка, вярвате един на друг и сте преживели толкова много, колкото за два живота! Всичко, през което сте преминали, ви е направило по-силни и по-отдадени един на друг. Вашето заветно предложение чука на вратата, така че не се ослушвайте!

Овен

Трябва да знаете, че любовта понякога идва, когато най-малко очакваме. Ако вече е тук, то сигурно си мечтаете отдавна за голямото "ДА", което ще чуете или ще кажете силно. Сърцето ви има нужда от сигурност и това ще се случи съвсем скоро. Предложението за брак ще дойде съвсем естествено и непланирано.

Рак

Ако имате вътрешно усещате, че сте срещнали сродната си душа, доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство.