Близнаци

Те са едни от най-импулсивните знаци в хороскопа. Обикновено действат с глава и когато започнат да мислят за последствията, вече е късно. Тогава се втурват да коригират ситуацията, молят за прошка, опитват се да променят нещо в себе си, но отново и отново стъпват на същата пътека.

За да не загубите роднина зодия Близнаци, проверете, дали наистина мисли, така както казва. Обикновено се оказва, че всичко е било в момента на ярост и бързо поправят думите си.

Дева

Това е спокоен и най-малко горещ знак от Зодиака. Това, обаче не пречи на представителите му понякога да показват своята импулсивност там, където не би струвала нищо. Девите съжаляват за своята нетърпеливост, но само когато всички възможни грешки са вече направени.
Когато става въпрос за скандали, те винаги имат какво да кажат. Те могат да обидят някого, без дори да се замислят, колко болезнено ще го възприеме човек. Струва си да отдадете почит. Девите знаят как да поискат прошка и искрено да се покаят. Основното тук е, че обиденият невинаги ще поиска да чуе и приеме тези извинения.

Козирог

Представителите на този зодиакален знак винаги искат всичко около тях да се случи според сценарий, измислен от тях самите. Ако нещо се обърка, Козирогът се откъсва и започва да се ядосва, крещи и псува. Трудно е за онези, които в неправилния момент са били до Козирог. Бъдете готови да изслушате болезнените обидни думи, упреци и претенции.

Когато Козирогът осъзнае, че е отишъл твърде далеч се успокоява. За разлика от Девите, Козирозите не обичат да допускат прошка. Не е толкова лесно Близнаците, Девата и Козирогът да живеят с такава черта от характера. Поради своя горещ нрав, импулсивност и прекомерна емоционалност, много от тях разбиват живота си, губят приятели, създават врагове. И, за да се преборят с това си качество също няма да е лесно.