Не ги познавате, не знаете докъде стига яростта им, когато някой ги предизвика. Не се закачайте с тези 3 зодии, защото после всичко ще ви се върне с пълна сила.

Телец

Изобщо не си правете опити да изневерите на Телеца. Това ще е края щастлия ви живот за дълъг период от време. Телците изключително много държат на връзките си и честността в тях. Когато някой им изневери, стават истински дяволи и си връщат стократно за причиненото зло. Връщат си го както на бившия, така и на причината за изневярата - другия човек. Те ще вгорчат живота ви и ще ви накара да съжалявате, че някога сте ги познавали.

Дева

Девите не забравят! Те чакат времето да отмине, за да задействат своя план за отмъщение. Реагират спокойно, поне привидно, на всичко, което можеш да им поднесеш. Но в тях едва започва процесът, в който яростта им ще се превърне в унищожителна сила. Те играят много нечестно, но само когато ги настъпиш. Ще обърнат света и ще отмъстят както на теб, така и на близките ни. Бъди внимателен, когато решиш да си играеш с чувствата на Девата.

Козирог

Животът на Козирозите е низ от планове за отмъщение, всеки от които чака реда си. Изключително държат на себе си и не позволяват никой да вгорчава живота им. Ако това се случи, никога не се връщат назад и развалят всички връзки с предателя или човека, който им е причинил зло. Те са добри само към хората, които се държат добре с тях. Не са великодушни и не допускат някой да си играе с тях. Отмъщението си сервират студено и никога няма да го забравиш.