Сутрините могат да бъдат трудни, особено за тези от нас, които се събуждат в нелепи часове. Само мисълта за всички неща, които трябва да направите за деня, може да бъде достатъчно, за да елиминира желанието да станете от леглото. Повечето хора ще кажат: "Просто се събуди по-рано".
Но събуждането в ранни часове е относително към това, кое е нормалното ви начало на деня. Затова, ето 3 неща, които гарантирано ще направят сутрините по-приятни, без да изискват да ставате по-рано.

1. Напишете всичко, което трябва да направите предишната вечер

Записването на задачите за следващият ден от вечерта е добър начин да настроите съзнанието си за следващият ден и да бъдете по-организирани.

2. Правете дълбоко дишане веднага щом се събудите

Дълбокото дишане е нещо, което трябва да практикуваме много повече. Кислородът е това, което поглъща тялото ни, а едва привличаме вниманието му. Лесно е да се правят кратки вдишвания, но ползите от по-дългите вдишвания заслужават допълнителните минути. Събуждането и отделянето на време за вдишване и отпускане позволяват да започнете сутринта много по-ясно. Дълбокото дишане спомага за облекчаване на стреса, отстраняване на мускулното напрежение, облекчаване на мигрена, намаляване на тревожността и почистване на съзнанието ви, както и скрита полза, която много жени не знаят, но могат да се възползват от това, че могат да помогнат при лечението на симптомите на менопаузата.

3. Подгответе дрехите си от предишният ден

Това ще ви спести много време сутринта. Изпробвайте дрехите преди лягане и винаги имайте резервен план. Направете стил, който можете да носите и се чувствате комфортно, независимо от случая, независимо дали става дума за бяла чай и дънки или костюми и пуловер. Докато разполагате с резервен план, никога няма да ви се налага да се притеснявате, че отново ще закъснеете.