Пет двойки! Толкова има в днешния 22.02.2020 г.! Какво означава това? Има ли нещо по-необичайно в датата? Трябва ли да се страхуваме? Истински ли са предсказания за тази дата, които според Сергей Кастарной са направени приживе от пророчицата Ванга?

Ще се опитаме да отговорим на тези въпроси, като погледнем към датата нумерологично. 

Според Кастарной, който беше свързан за детектор на лъжата в предаването „Всъщност“ по първи канал на руската телевизия,  „Ванга изобщо не се интересуваше от нумерология, но поиска да не разказвам тези неща, докато не им дойде времето. Те ще се сбъднат в един момент и може би ще преобърнат живота на цялото човечество“.

Кастарной твърди, че тази дата ще стане повратна точка за човечеството. Според него Ванга предрекла епидемии и внезапно избухване на война...

Ето какво всъщност казва нумерологията за датата 22 февруари 2020 г. Според нея тя е с вибрация 1. Какво означава това?

Както и във всичко друго, тук числото 1 означава първи. Силното чувство за индивидуалност и позитивна природа гарантират лидерство във всички начинания. На този ден оригиналността, творческият подход и агресивността вдъхват живот на идеите и ги правят продуктивни. 

Днес ще бъдете във вихъра си, ако започвате нов проект от неговия зародиш. Разчитайте на себе си, колкото и трудна да изглежда ситуацията, било в бизнеса или в личния живот. 

Днес няма да следвате утъпканите пътеки - освен ако не е разумно или практично да го направите. Вместо това ще търсите нови, по-вълнуващи пътища и като цяло те ще се оказват плодотворни. Не е необходимо да се повтаряте. Способни сте да поемете водачеството в което и да е начинание и затова са необходими нови идеи.

Внимателно избирайте помощниците си за всеки проект. Те трябва да могат да изпълняват нарежданията ви, тъй като вашите методи със сигурност ще са революционни и ще изискват стриктно следване на инструкциите ви. Не позволявайте на никого да ви разубеди, да ви придума да промените решението си или да се меси в работите ви.

На днешния ден можете да поемате отговорност, без да се притеснявате – ще преодолеете всички препятствия и ще ги превърнете в плюсове. Негативните аспекти на това число засилват склонността към властно и нетактично поведение. Дипломатичността винаги е най-добрата тактика, с помощта на която да постигнете своята цел. Ако грубо налагате волята си, ще осуетите своите шансове за успех.

Обидчивостта е друг негативен аспект, който трябва да контролирате. Днес ще ви бъде трудно да приемате критика, въпреки че самите вие сте доста критични към другите. Позволете на по-доброто във вас да вземе надмощие и ще сте в състояние да смекчите тези негативни страни.

Себичност, склонност към депресии и суетност са други заплахи за успеха ви днес. Съдбата ви ще е белязана от големи постижения и прояви на лична сила, ако приемете ролята на водач и я изпълнявате добросъвестно, с разбиране и великодушие.

В същото време, като имаме предвид, че датата се състои от цели пет двойки, трябва да погледнем и към числото 2 в нумерологията - символ на равновесие. Освен това тази цифра е надарена със специалното свойство на „чифт“: хората имат чифт очи, уши, ръце и крака. За да създадете семейство, се нуждаете от двама, които ще станат едно. Хората, които имат двойки в своята дата на раждане, твърдят, че тази цифра ги придружава през целия им живот навсякъде.

Значимата дата на февруари и цялата година като цяло

Датата се пада в съботен ден, но не трябва да почивате. Благоприятно ще ви повлияе почистването, отърваването от стари неща. Не съжалявайте, че сте изхвърлили нещо, което отдавна не сте използвали или което не носи никакъв смисъл в себе си. Този ден има „спокойна и светла енергия“, което означава, че всичките ви добри дела ще се върнат в множество размери.

Препоръчва се да се срещате с роднини или добри приятели, но само следобед. Първата половина трябва да бъде посветена на всякаква физическа активност (почистването е една от тях).

Що се отнася до кариеристите, се препоръчва да се отложат всички важни въпроси и да не се вземат прибързани решения. Денят е твърде спокоен за импулсивни задачи.

Момичетата да отделят време за кожата на лицето си, като цяло за всичко, свързано с козметологията. Можете също да планирате посещение на фризьора за прическа. Заедно с косата през този ден, старата енергия ще бъде „подрязана“. По-добре е да отложите процедурите за ноктите за още един ден.

Не се препоръчват големи покупки - отложете това за неделя.

Значимата дата на февруари и цялата година като цяло

Предсказанията на Ванга за 2020 година: Ето кои дати ще са повратна точка за човечеството