Деийвид Шуимър или Рос, както го познаваме всички, няма да откаже да бъде новият Джеймс Бонд, след като Даниеъл Крейг се оттегли.

53-годишният Шуимър, който в момента изпълнява ролята на агент Джери Бърнстийн в комедийния сериал „Разузнаване“ по телевизия Sky2, е насочил погледа си към друг образ на шпионин, след като Крейг за последен път се превъплъти в образа на агента на Нейно Величество в „Смъртта може да почака".

„Ако ми бъде предложено да изпълня ролята на Бонд, което никога няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност“, увери той. „Това наистина ще е абстрактна комедия“, самоиронизира актьорът.

Шуимър смята, че има по-добър актьор, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята. Запитан дали някой от партньорите му в „Приятели“ ще е по-добър от него в образа на шпионин, той отвърна: „Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, така че двете може да се сменят“, пише "Дарик".

Шуимър наскоро довери, че не смята, че е възможно да бъде съживен сериалът „Приятели“, като се имат предвид „различните траектории в кариерите“ на участвалите в него актьори. Той обаче е на мнение, че е възможно да бъде заснета друга версия на „Приятели“ с нов актьорски състав.