Ще минат още доста месеци преди по кината да се завърти поредният филм на Marvel, който ще ни накара да повярваме, че супергероите съществуват.

Догодина ще видим само два - "Черната вдовица" и The Eternals, въпреки че ни се иска да са повече. През 2021 г. обаче нещата ще бъдат доста по-различни.

Това определено ще бъде годината на Marvel, защото тогава по кината ще се завъртят цели четири филма. Подобно нещо не се е случвало в 10 годишната история на киновселената на Marvel и определено ще валят пари, пише lifestyle.bg.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 

AVENGERS ASSEMBLE! Bring home Marvel Studios' #AvengersEndgame on Digital July 30 and Blu-ray August 13: http://di.sn/6170ESsAK

Публикация, споделена от Marvel Studios (@marvelstudios) на

Филмите, които ще излязат тогава, са Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, третият филм за Спайдърмен и Thor: Love and Thunder.

През 2021 г. обаче Disney+ ще ни бомбардира и с два сериала. Става дума за What If...? и Hawkeye, което означава, че през тази година ще гледаме само и единствено супергерои.