Преди малко повече от месец Меган Маркъл роди първото си дете от любимия си – принц Хари. След раждането обаче хората започнаха активно да коментират, че херцогинята изглежда много „угоена” за разлика от съпругата на принц Уилям – Кейт Мидълтън.

От  ви разкрихме какви са . Споделихме ви и 

Меган трябва да се стегне според фенове на кралското семейство, защото скоро я чакат многобройни приеми и пътувания. Преди дни тя се появи на първото си официално събитие след раждането, но сюрпризира неприятно всички. Хората в социалните мрежи коментираха, че херцогинята не е постигнала значителни резултати в борбата срещу излишните килограми.

Самата Маркъл обаче беше видимо в отлично настроение, без да й пука, че все още има да маха доста мазнинки от тялото си. Всъщност близки до кралското семейство издават как точно тя е решила да отслабне. Оказва се, че има плод, който е факир в борбата с излишните килограми.

Те твърдят, че Маркъл е започнала да включва в дневното си меню Акай Бери. Според диетолози тези плодове допринасят за загубата на килограми, защото изгарят мазнините в организма. Те биват наричани и „тропическа виагра”, защото увеличават сексуалното желание и издръжливостта.

Акай бери е растение, което съдържа висок процент фибри, витамин А и С, желязо, калций, флавоноиди, както и различни киселини (аспартанова, глутаминова и олеинова). Освен това той е и богат източник на протеини, омега-6 и -9 мастни киселини, които са известни със своята превантивна роля за правилното функциониране на сърдечно-съдовата система.

Екзотичният плод е известен и с богатото си съдържание на антоцианини, подобни на тези в червеното вино, които са изключително полезни за доброто здравословно състояние на организма и са с ясно изразени противоракови свойства./

Харесайте където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!