. 37-годишната херцогиня на Съсекс бе настанена в частната клиника Портланд в Уестминстър. Цената на престоя в медицинската институция надхвърля хиляда долара на ден. Малко след това стана ясно, че .

Вчера отви показахме , но по повод годишнина от сватбата им решиха да разпространят.

Именно по този повод CBS решиха да интервюират близки приятели на двамата. Именно тогава обаче близка на Меган сподели каква майка ще бъде бившата американска актриса.

„Ние с Меган говорихме за майчинството много дълго време. Винаги е искала да бъде майка. Тя ще бъде много добра майка! Мисля, че тя ще бъде много скромна, много грижовна, каквато би била, ако не беше се омъжила за член на кралското семейство. В същото време съм сигурна, че Меган ще бъде строга, много строга майка. Но тя е невероятно практичен човек. Тя винаги ще държи да има ред във всичко”, отбеляза актрисата Янина Гаванкар, която е близка приятелка на 37-годишната херцогиня на Съсекс.

Що се отнася до 34-годишният принц Хари Даниел Мартин, който прави сватбеният грим на Меган, сподели, че британският престолонаследник се държи много добър с децата.

„Дори когато правеха семейния портрет след сватбата им той седеше на пода, играейки с децата. Тогава разбрах, че той ще бъде най-добрият баща”, каза Даниел.

„Меган обича да готви, сигурно бебето ще яде органични храни. Мисля, че тя сама ще готви за малкия Арчи”, допълва той.

По време на интервюто Мартин също яростно защити Меган от негативните коментари по неин адрес. Спомнете си, според слуховете, съпругата на принц Хари е много сложна личност и доста властна, заради което често предизвиква различни скандали в кралското семейство.

„Това, което е толкова разочароващо, е, че чувате тези истории и в тях няма истина. През всичките години, в които я познавам и сме работили заедно, тя никога не е имала звездна треска”, споделя той. /

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!