През пролетта на 2018 година излезе последният филм на Чарлийз Терон "Тъли".  За да влезе в образа и да разбере какво чувства една недоспала и с излишни килограми майка, Чарлийз качи цели 22 килограма. След снимките обаче хубавицата бързо успя да влезе във форма.

Рязкото напълняване не успя да се отрази по никакъв начин на сияйната й и опъната кожа благодарение на любимите разкрасителни средства и ритуали, на които звездата се доверява. 

Тя споделя, че по време на снимки винаги използва слънцезащитна козметика. "Харесвам La Roche-Posay, защото не избелва кожата. И той действа! Когато съм на слънце, не изгарям и не се появяват перна", признава тя. А тайната на гъстата й коса се крие в рициновото масло. Актрисата го използва не само за косата, но и за веждите си. 

Най-големият пример за подражание на Чарлийз е майка й. "Помня как се приготвяше за работа. По това време тя работеше в строителството на пътища и имаше съвещание с 20 мъже. Гледах как си слага грим и си мислех: Това е направо невероятно. Непрекъснато се възхищавах на увереността й", казва още актрисата. 

А ето как самата тя се учи на дисциплина от майчинството: "Децата ми си лягат да спят по едно и също време, след което веднага започвам с грижите за лицето си. Ставам рано, в 05:45 часа, все пак съм самотна майка и трябва да ги събудя, да приготвя обяда им и да ги кача на автобуса. Затова сутрин успявам само да измия лицето си и да си сложа слънцезащитен крем. Преди лягане обаче използвам серум, крем за очи и някакво овлажняващо средство. 

Една от най-важните находки за Чарлий са щипките за извиване на мигли. "Преди 15 години дори не знаех за съществуването им. Сега не излизам от нас, докато не извия миглите си. Тази процедура действа и като лифтинг. Преди да изляза си слагам и парфюм. Това за мен е малък елемент на разкош.  С него се чувствам особена, дори да съм по анцуг и маратонки", признава звездата. /jenata.blitz.bg

Харесайте , където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!