За 4-ти път Георги се сблъсква с рака, а е само на 20. Да помогнем!

За 4-ти път Георги се сблъсква с рака, а е само на 20. Да помогнем!

За четвърти път младият Георги се сблъсква с коварния рак. За четвърти път той влиза в болница с опасност за живота... а е само на 20 години.
 
Кошмарът започва, когато през 2004 г. му поставят диагнозата остра лимфобластна левкемия. Тогава Георги е едва на 4 годинки, излекуван е успешно и никой не подозира, че борбата му за живот тепърва започва.
 
През 2010 година му е поставена диагноза - изолиран тестикуларен рецидив. Момчето отново се преборва и е изписан в ремисия, но ракът се завръща с пълна сила през 2016 година с диагнозата вторичен малигном (неходжкинов лимфом). Следват две години на химиотерапия.
 
През август 2020 година всичко започва със зачервено гърло и подуване на челюстта, което първоначално отдават на проблемни мъдреци. За съжаление във ВМИ се потвърждава, че ракът се е завърнал и е по-силен от всякога.
 
Препаратите във ВМИ са неефективни, защото Георги е развил резистентност към тях и няма да доведат до ремисия. По думи на лекарите, състоянието му ще се влоши от 2 седмици до месец.
 

Близките му действат светкавично, свързват се с болница Medical Park в Истанбул, Турция. Оттам е получена оферта за изследване и трансплантация на костен мозък на стойност от 110,000 евро. В болницата може да се постъпи само ако парите бъдат събрани до първия ден на постъпването!

Сумата е огромна за всяко едно семейство, но в случая е още по-недостижима, защото, когато Георги е съвсем малък, баща му ги изоставя и с майка му се борят сами през всички тези години.

Но те не губят кураж и вярват, че надежда има. Вярват силно, че има много добри хора, които ще отворят сърцата си и ще ги подкрепят. Това веднага води до следващата крачка - създаване на кампания за набиране на средствата в HelpKarma - Да подадем ръка на Георги в борбата за живот.

Времето на Георги изтича! Смелото момче се бори със зъби и нокти, но измъченото му семейство има спешна нужда от помощ.

Да помогнем на Георги да се пребори с рака веднъж завинаги и да спаси живота си!

Напишете коментар
captcha

Виж още

Дори да се обяви епидемия от коклюш, няма да се наложат толкова строги
8 са новите случаи на коронавирус у нас. Направени са 790 теста. Това показват
„За да има епидемия, е нужно да има източник на инфекция и
„Ако няма въведена епидемична ситуация, тогава слагането на ваксина на
Към края на седмицата е възможно здравните власти да обсъждат обявяването на
Броят на заразените с коклюш продължава да расте. „За голямо съжаление