Да мием ръцете си, е нещо изключително важно, за да запазим нашето здраве и здравето на хората около нас. Не всеки път обаче имаме възможност да използваме вода и сапун и именно тук на помощ идват антибактериалните продукти, които всеки от нас трябва да носи в себе си. 

В портфолиото на пловдивската козметична компания Розаимпекс се предлага разнообразие от почистващи гелове, спрейове и мокри кърпички, които са незаменими при пътуване, на работното място,  в супермаркета и на открито.

Всеки ден влизаме в контакт с хиляди повърхности – от мобилния си телефон до постелката в часовете във фитнес залата, което води до натрупване на микроби по ръцете. При докосване на лицето – което средно човек прави 200 пъти на ден, микробите могат да навлязат в организма и да ни разболеят. Хигиената е от особено значение именно в този момент, когато целия свят е обхванат от коронавирусната пандемия, затова нека не подценяваме ситуацията и да се грижим подобаващо за личната си хигиена. 

Не губете време и час по-скоро побързайте да се заредите с качествените дезинфекциращи продукти на компания Розаимпекс - за чисти ръце по всяко време и навсякъде! 

Предлаганите продукти не са агресивни към кожата и я правят мека и хидратирана, като не причиняват изсушаване, съдържат комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат, благодарение, на което бързо и ефикасно почистват и предотвратяват развитието на микроорганизми. Освен това са с гарантирано качество, в удобна опаковка и на повече от добра цена. 

Въпреки почистващото си действие, те правят кожата мека и хидратирана, подходящи са и за чувствителна кожа, а за да се намали рискът от алергии, те не съдържа парфюмна композиция.

Ето и трите най-ефикасни и купувани антибактериални продукти на козметична компания Розаимпекс, с които трябва да се сдобиете още днес: 

ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ

Почистващ гел със спирт, който бързо и ефикасно* почиства кожата на ръцете. Подходящ е за честа употреба. Нанесете и втрийте в кожата до пълното попиване. Без отмиване. Предлага се в разфасовки от 70 мл до 5л.

*Съгласно изискванията на БДС EN 13727:2012 + A2 :2015 за оценяване бактерицидното действие и БДС EN 13624:2013 за оценяване на дрождецидното/ фунгицидното действие на продукт, предназначен за употреба чрез втриване за 60 секунди, доказано в  Национален център по заразни и паразитни болести с Протокол №97/26.05.2020г.

ПОЧИСТВАЩ СПРЕЙ ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

Почистващ спрей за ръце и повърхности. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Подходящ е за повърхност, дръжки, плотове, работни маси, компютърни клавиатури и мишки. За честа употреба. За ръце - напръскайте и втрийте. За повърхности - напръскайте и оставете да изсъхне. Предлага се в разфасовки от 100 мл до 5л.

ПОЧИСТВАЩА КЪРПИЧКА ЗА РЪЦЕ СЪС СПИРТ И ХЛОРХЕКСИДИН ДИГЛЮКОНАТ

За бързо и лесно почистване на ръце и повърхности. Компактна опаковка, която осигурява поддържане на лична хигиена, когато и където е нужно. Комбинацията от спирт и хлорхексидин диглюконат бързо и ефикасно почиства и предотвратява развитието на микроорганизми. Незаменим аксесоар при пътуване, на работното място, в супермаркета и на открито. Продукт за еднократна употреба. Предлага се по 500 бр. в кашон.

Нов фирмен магазин отвори врати в Пловдив