Поради факта, че повечето жени на нашето време не се уморяват да се стремят към съвършенство. Както интелектуално, така и духовно и физически, а това е и причината различните диети да стават все по-популярни.

Назоваха плодовете и зеленчуците с най-много нитрати

Някои хранителни режими обаче може да бъдат опасни за здравето ви. Диетата на Демол е една от най-безопасните и е особено подходяща, ако водите активен начин на живот и не можете да си позволите строга диета, в която тялото ви няма да получи достатъчно хранителни вещества. Поради факта, че тази диета е разработена от лекар, тя взема предвид всички характеристики на тялото и не е ограничена от строги правила, както много други.

Тази диета е най-ефективна, ако се спазва в определено време. Експертите препоръчват да се прилага 4 пъти годишно: в началото на декември, март, юни и септември. Ако се придържате към тази диета за 4 дни подред, можете да се отървете от два или дори три килограма.

Основната разлика между диетата на швейцарския лекар от останалите е, че тя обещава бърза загуба на тегло и, най-важното, без увреждане на тялото. Тя няма противопоказания, освен че болести, при които по принцип която и да е диета е противопоказана.

Има някои правила, които трябва да знаете, преди да започнете да губите тегло с диета Демол.

Токсиколози алармират: Лепкавите плодове и зеленчуци са бъкани с...

ПРАВИЛА ЗА СПАЗВАНЕ НА ДИЕТАТА

Трябва да пиете най-малко 1,5 литра чиста вода в допълнение към храната.

Необходимо е да се яде храна в малки количества по четири пъти на ден.

Алкохолът трябва да бъде изключен от менюто.

През деня е позволено да се ядат неподсладени плодове и зеленчуци, които не съдържат нишесте (зеле, краставица, маруля, лук, тиквички, боб и сладки пиперки).

Също така, д-р Демол е съставил списък от продукти, благодарение на които диетата ви ще бъде възможно най-балансирана и разнообразна.

Кои са най-отровните и най-безвредните плодове и зеленчуци тази година

ХРАНИ ЗА ДЕНЯ С ДИЕТАТА НА ДЕМОЛ

300 g варено или задушено месо / риба или няколко яйца

0,5 литра мляко или други млечни продукти със съдържание на мазнини 1–2%

50 g извара 5–9% мазнини

4 филийки пълнозърнест хляб

100 g висококачествени макаронени изделия или два големи картофа

50 ml растително масло

неограничено плодове и зеленчуци

За да постигнете желания резултат, в никакъв случай не добавяйте нищо към този списък, но ако не харесвате някои от продуктите, предлагани за ползване от Демол, тогава без колебание можете да ги изтриете от списъка./zdrave.to

Харесайте zdrave.to и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!