Човекът който възроди тениса на маса в града, голям спортсмен и прекрасен баща и съпруг, се нуждае от вашата подкрепа. Емил Георгиев Йорданов от Полски Тръмбеш, който е баща на две деца, е диагностициран с амиотрофична латерална склероза.

След множество изследвания, процедури в България и други държави лекарите дават различни диагнози относно здравословното състояние на 36-годишния Емо. 

„Към този момент, здравословното състояние на Емил е много тежко. Той не може да диша самостоятелно. За целта е нает специален апарат, чрез който Емо може да диша, като наема на апарата е 600 лв. месечно. Семейството на Емил не може да си позволи да закупи такъв животоподдържащ апарат, който струва 16 000 лв.“, споделя съпругата му Теодора Йорданова.

Консумативите, които обслужват апарата (аспирация, катетри, проби,  медикаменти, и др.), ведно с наема на апарата, възлизат на 1200 лв. месечно! Тази сума е необходима всеки месец, за да може Емил Георгиев Йорданов да живее! Към нея са нужни средства за антибиотици, физиотерапевтични процедури, и др., които се доплащат към МБАЛ "Юлия Вревска - Бяла" ЕООД (https://mbal-byala.info/), чиито специалисти се грижат за Емил.

Към момента Емо се бори с пневмония, предаде БНР. Назначеното мускулно приложение на антибиотика е заменено с интравенозно. Обезджвиването и залежаването на Емил създават допълнителни усложнения, споделя неговата съпруга Теодора Йорданова.

Със зов за помощ към всички добри хора, които имат желание и възможност да помогнат на Емил Георгиев Йорданов и неговото семейство, споделяме дарителските му сметки.

Нека повече хора да помогнат и Емил Йорданов да пребори коварната болест!

Дарителските сметки на Емил Георгиев Йорданов:

Iban: BG61UNCR70001523546253

Bic: UNCRBGSF

Iban: BG02RZBB91554064805600

Bic: RZBBBGSF

Paypal: [email protected]