Старши треньорът на Берое Александър Томаш коментира слуховете, че е сред фаворитите да поеме ЦСКА-София от новия сезон. Той заяви, че заедно с екипа му са изцяло концентрирани върху работата си при старозагорци.
"Добрите резултати се дължат само на футболистите. Тук обаче е моментът да кажа, че освен играчите има едни хора, които винаги са зад кадър - това са собствениците на клуба, които в трудния период, периодът на буря, повярваха в треньорския щаб, повярваха на спортния директор, твърдо застанаха зад нас и така показаха на футболната общественост, че в България има мислещи за футбола хора, че винаги има тежки моменти, но когато човек работи и е отдаден, рано или късно резултатите идват. Така, че това е изцяло на хората, които управляват Берое. Още веднъж искам да им благодаря от мое име, от името на спортния директор и от целия екип. Вижда се, че когато човек е целенасочен, работи със сърце и душа, нещата рано или късно се получават", заяви 40-годишният специалист пред "Дарик".
"Даже в трудния период, още тогава с ръководството започнахме да работим по селекцията. Точно тогава те показаха, че ни имат напълно доверие, знаят, че има такива моменти. Тогава започнахме да планираме следващата година. Естествено в живота никога не казвай никога, но в момента сме изцяло концентрирани върху оставащите мачове. Работим и привличането на нови футболисти. Даже в момента един човек от екипа и спортният директор не са в България, така че не сме спирали да работим в последните 3 месеца", добави той.
"Изцяло съм отдаден на каузата Берое. Аз съм професионалист, имам договор за още една година и това уважение, което ни показват ръководителите, аз и моят екип сме длъжни да им отвърнем със същото. Мислим изцяло и единствено само за Берое. Разбирам тези неща, в събота имаме мач с ЦСКА, но аз и екипът, и отборът и клубът работим заедно само за една цел - всеки мач да излизаме за победа", заяви Томаш относно слуховете, че може да поеме ЦСКА-София през следващия сезон.