Утре (13 април) Берое гостува на ЦСКА-София в двубой от XXIX кръг на ППЛ. Срещата започва в 20 ч. и ще бъде ръководена от Валентин Железов от Бургас.

Старши треньорът на Берое Александър Томаш няма проблеми с наказани или контузени играчи.

Ето групата на Берое за срещата:

Душан Перниш, Георги Аргилашки, Рубен Бриджидо, Милен Желев, Ерол Алкан, Александър Василев, Иван Минчев, Иван Бандаловски, Матеус Леони, Алекандър Цветков, Мешка, Мартин Камбуров, Карлос Охене, Никита Баранов, Педро Еуженио, Яя Меледже, Владимир Гаджев, Стоян Иванов.

Берое заема 5-та позиция с актив от 44 т., а домакините са 2-ри с 61 пункта. В последните си 5 шампионатни двубоя Берое записа 2 равенства и 3 загуби, а ЦСКА-София са с 4 победи и 1 равен. Водещ голмайстор за сезона до този момент  за „зелените“ е Мартин Камбуров с 14 попадения, а за противника е Мауридес с 9 поапдения, но той вече не е в отбора.



Валентин Железов от Бургас е главен арбитър на срещата, а негови първи помощници ще бъдат Станимир Илков от Бургас и Мирослав Желев от Бургас, а четвърти съдия е Петър Костадинов от Добрич. Делегат на БФС е Александър Расдовски от София, а Костадин Гергинов от София ще оцени работата на съдийството.

В редовния сезон Берое завърши с равенство 1:1 в домакинството си и загуби с 2:0 гостуването на този противник.