Берое приема Витоша Бистрица в последния двубой от 25-ия кръг на Първа лига днес от 17,30 часа на собствения си стадион в Стара Загора. Двубоят е без значение за подреждането в първата шестица и втората осмица, но заралии ще се опитат да постигнат убедителен успех и да запазят интригата за четвъртото място в редовния сезон, за което се борят с Ботев Пловдив. В последния си мач Берое записа загуба с 1:4 като гост на Локомотив в Пловдив и няма право на нова грешка. Витоша пък няма победа в последните си пет мача, като за последно завърши 1:1 срещу Етър у дома.
Треньорът на домакините Александър Томаш няма да може да разчита на защитника Иван Бандаловски, който изтърпява наказание. Вместо него на терена ще се появи Живко Желев, който ще си партнира в отбраната с Ерол Обкан и Баранов. В средата на терена се очасва да започне като титуляр опитният Владимир Гаджев, който се възстановяваше от контузия. Карлос Охене е наказан, а заради трайно контузените Вандерсон и Георги Ангелов Томаш е принуден да попълва групата с юноши.
В игра за Витоша пък се очаква появата на новото звездно попълнение Емил Гъргоров, който е играл и в Берое в дългата си кариера. Най-вероятно той ще се появи на терена като резерва, тъй като все още е изостанал с подготовката. Извън сметките на треньора Росен Кирилов е Петко Цанков заради наказание.
Двата тима са играли три пъти на ниво Първа лига, като Берое е постигнал две победи, а веднъж мачът помежду им завършва без победител.
Вероятни състави:

Берое: Перниш, Желев, Баранов, Алкан, Ал. Василев, Гаджев, Цветков, Бригидо, Минчев, Еуженио, Камбуров.

Витоша: Хр. Василев, Гочев, Купенов, Милчев, Гьонов, Лазаров, Л. Котев, Садула, Амзин, Милев, Ст. Христов.

МИНУТА ПО МИНУТА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК