Футболна школа "Лидер" организира благотворителен турнир в помощ на Тони Панайотов. Надпреварата е за деца, родени през 2008 г. и 2009 г. Турнирът ще се проведе на 8-ми и 9-ти юни в с. Ягодово.

Няма такса за участие в турнира, всеки участник по желание, може да дари на мeсто. По време на турнира ще присъства Тони Панайотов, който е с диагноза –детската церебрална парализа, събраните средства ще бъдат използвани за лечението му.

РЕГЛАМЕНТ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ТУРНИРА:

1. Футболните срещи от турнира ще се играят на игрище с размери според стандартите за Футбол 7.
2. Отборите участващи в турнира, ще бъдат разпределени в групи според възрастта на състезателите и ще играят по системата “всеки срещу всеки”.
3. Ако отборите в дадена възрастова група са много, те ще бъдат разпределени в повече от една група. След изиграване на двубоите от всяка група, ще се проведат срещи по системата на директното елиминиране. Във фазата на директните елиминации ще се играят полуфинали, двубой за 3-4 място и финал.
4. Отборът победител в двубоите от груповата фаза получава 3 (три) точки, а при равенство двата отбора получават по 1 (една) точка.
5. За определяне на класирането в групите, се взимат под внимание следните показатели, подредени по реда на значимостта им:
- точков актив
- резултат от прекия двубой между отборите с равни точки
- голова разлика
- повече вкарани голове
6. При равенство в редовното време на срещите от фазата на директните елиминации, се изпълняват по 5 (пет) наказателни удара (дузпи) или ако е необходимо по повече, до излъчване на победител.
7. Разрешено е извършването на неограничен брой смени, но само при спряна игра. Сменен състезател има право да влезе отново в игра, тоест обратните смени са разрешени!
8. Състезател, получил червен картон, напуска терена и отборът му остава с човек по-малко на терена до края на мача. Играч получил червен картон има право да играе в следващия мач от турнира!
9. Продължителност на футболните срещи:
- Две полувремена по 25 минути - при родените през 2008 година
- Три полувремена по 15 минути - при родените през 2009 години
11. Брой на полевите играчи: по 7 играча (6+1)
Програмата на футболния турнир ще бъде направена така, че по възможност всеки отбор да изиграе между 4 (четири) и 6 (шест) мача по време на турнира! Организационният комитет си запазва правото на промени в регламента на футболния турнир, но само при възникване на извънредни обстоятелства или при съгласуване с участващите отбори!
СРОКЪТ ЗА ЗАПИСВАНЕ на отбори за участие в турнира е 03.06.2019 г. 

Контакти:
За допълнителни въпроси, информация, предложения и идеи за популяризиране на каузата, може да се свържете с организаторите на следните телефони:
0876060606 - Георги Какалов

"Целта на турнира е да помогнем и да подадем ръка на Тони Панайотов, а това е най-голямата награда за всеки участник в турнира", посочват организаторите.