Отборът на Хасково 1957 започна предсезонната си подготовка за новият дял на "Трета лига" 

Сред новите футболисти е Антон Маргаритов, който бе част от шампионския отбор на Спартак Пловдив U19. 

Маргаритов играе на позицията халф, роден е през 2000 година. Той привлече погледите към себе си със силните изяви в старшата още през зимата, но избра да доиграе сезона при "гладиаторите". 

"Надявам се да оправдая доверието към мен. Условията са перфектни, а конкуренцията е голяма. Мотивиран съм да работя още по-усърдно за да се наложа в състава", заяви за Glas.bg Маргаритов.

"Това бе, и все още е, идеята от самото начало. Да направим прехода от юношески футбол към мъжки възможно най-плавен", коментира треньора на Маргаритов в Спартак НеделинПетров.
"Играчите трябва да имат изграден характер и самочувствие, подплатено с технико-тактически качества. Това е необходимо за да заиграят на по-високо ниво. Работихме здраво последната година и фактът, че реализираме трима юноши в първия отбор на Спартак, а и ще продължим да налагаме, както и двама, които ще играят "В" група, ме радва повече от спечеленото първо място в шампионата. Това значи, че методиката ни е правилна, а условията, които предоставя ръководството са достатъчни за да има краен "продукт", допълни Петров.