Ново заведение се пръкна този уикенд в Капана, видя репортер на Glas.bg. Врати отвори кафето Централ Пърк. Това е второ отваряне на заведението след известен период почивка, разкриха от бара, където седнахме да изпием по кафе, сервирано в добре познатите от сериала "Приятели" големи и обли чаши.

Страхотната атмосфера и обстановка в Централ Пърк ще ви завладее още в първия миг, в който прекрачите входа. Уникални сапарета, огромни меки и удобни кресла. Трите етажа плюс масите на паветата на тротоара в Капана ще ви накарат лесно да забравите, кога свършва обедната ви почивка. За любителите на дългото "кибичене" по кафетата собствениците са осигурили редица игри, с които компанията ви да си прекара страхотно дълги часове.

Веднага се забелязва, че световно-известното име Централ Пърк от най-популярния тв сериал за всички времена привлича като топъл хляб туристите. Цели тумби с чужденци не спират да се снимат пред новооткритото заведение, видя нашият репортер, докато се наслаждаваше на топлата си напитка.

"И така Приятели, ако решите да посетите Central Perk, мястото е Капана в Пловдив! Ние сме тук, за да се погрижим за вашето приятно прекраване", заяви единият от собствениците.