Истинско голово шоу създадоха отборите на Яворов (Чирпан) и Млада Гвардия от с.Розово, като символичните гости надделяха с 2:7 . Екипът на Glas.bg се свърза с треньора на Млада Гвардия, за да сподели той впечатленията си от двубоя.

—Честита победа .Изразителен резултат... Това ли е най- резултатния ви двубой?

—Благодаря! Честно казано това е най-голямата ни победа от създаването на отбора, но имам доста забележки към моите възпитаници.

—Категоричен резултат. Какво не ви хареса?

— Много слабо първо полувреме. Изключително съм разочарован от видяното.... Поведохме в резултата, но допуснахме доста положения пред нашата врата. Може би си ми помислихме, че сами ще се победят, но както винаги става , когато играеш отпуснато допускаш неточности. Допуснахме наивни индивидуални грешки във фаза защита и само добрите намеси на вратаря ни Божидар Ангелов запазиха резултата благоприятен. Тук е момента да го поздравя, защото спаси дузпа за пореден път. Определено му се отдават спасяванията от бялата точка.

—Какво променихте за да се стигне до тази изразителна победа?

—Най-важното нещо, а именно нагласата ни. Започнахме силно втората част, като Йоан Бетев в рамките на 8 минути отбеляза хеттрик и до голяма степен реши двубоя. Третата част продължихме да доминираме, създадохме доста положения и резонно отбелязахме още попадения.

—Остават 2 мача до края на първенството, какво да очакваме от вас?

—Подготвяме се мач за мач. Искам да играем нашия футбол и дано се поздравим с победа следващата седмица. Искам да използвам вашата медия да благодаря на г-н Стефанов, президент на Славия София, благодарение на който изкарах стаж в клуба. Искам да благодаря на всички колеги от Славия за доброто отношение и по-специално на Светльо Колев, от който научих много полезни неща за развитието на младите футболисти. Искам да пожелая успех на отбора на Славия 05, които имат двубой с ЦСКА.