Старши треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не беше впечатлен от разгромния успех с 6:1 над Верея. Това беше осми пореден мач без загуба за врачани, но Ангелов отчете ниската класа на съперника.

"Не се заблуждаваме от резултата. Никакви изводи не можем да си направим от този мач. Повече ме затрудняват въпросите ви, отколкото самият двубой", каза наставникът на Ботев.


"Нямам предпочитан съперник за плейофите за Лига Европа. И четирите отбора са равностойни. Не се притеснявайте за новия ми договор, всичко ще бъде точно. Това важни и за оставането в тима на Валери Домовчийски, Илия Миланов и Даниел Генов", заяви Ангелов.

Той се върна и към спомените от съвместната си работа с легендата на българския футбол Динко Дерменджиев, който почина по-рано днес.

"Бях на 21 години, когато Дерменджиев ме взе в Ботев (Пловдив). Това беше по времето на брокерите. Две години играх под негово ръководство. Той е човекът, който направи така, че Ботев да играе като Барселона. От него научих, че не трябва да се притесняваш от нито един съперник и винаги трябва да вярваш в себе си", сподели Сашо Ангелов.