Снимка: google street view

Нова организация на движение ще бъде въведена в района на Т-образното кръстовище на бул. "Владислав Варненчик" и ул. "Акад. Андрей Сахаров" във Варна, съобщават от "Пътна полиция" за Moreto.net.

В момента по бул. "Владислав Варненчик" в района на кръстовището се поставят преградни съоръжения между срещуположните ленти, видя репортер на Moreto.net, а по информация от полицията светофарната уредба на Т-образното кръстовище при Автогарата ще бъде спрян.

Левият завой за идващите по бул. "Владислав Варненчик" по посока Гранд Мол и Автогарата на практика ще бъде премахнат. Желаещите да влязат в ул. "Акад. Андрей Сахаров" на практика ще трябва да преминат първо през новото кръгово движение над бул. "Левски", където ще трябва да направят обратен завой и да поемат отново по бул. "Владислав Варненчик", но в посока изхода на града.

На излизане от ул. "Академик Андрей Сахаров" към бул. "Владислав Варненчик" също отпада възможността за ляв завой. Единствената позволена маневра там остава десен завой и включване по бул. "Владислав Варненчик" в посока изхода на града.

Новата организация на движение ще влезе в сила от днес, уточниха от полицията.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html