Нападателят на Черно море Исмаи Иса празнува юбилей. Лятното попълнение на “моряците” днес навършва 30 години. По този повод националът почерпи отбора и спортно-техническия щаб, а всички му пожелаха, здраве, дълга кариера и много успехи с фланелката на “зелено-белия” варненски тим.

Исмаил Иса е роден на 26 юни 1989 г. в Търговище и зад гърба си има богата кариера. Започва да играе футбол в школата на Светкавица, след което преминава през отборите на Хасково, Левски (София), Сливен, Локомотив (Мездра), турските Карабюкспор и Елазъспор, Литекс (Ловеч), молдовския Шериф (Тираспол), Берое (Стара Загора и Дачия (Кишинев). Преди да премине в тима на Илиан Илиев нападателят игра в Дунав (Русе).

Иса се присъедини към Черно море в началото на лагера в Банско и вече записа игрови минути за “моряците” в контролите. Той започна титуляр срещу новака в Първа лига Арда, като се отчете с гол и асистенция при успеха с 2:0.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html