снимки: читател

Цветният квартал във Варна има нов проблем – такситата отказват да обслужват клиенти, ако трябва да влизат по тамошните улици. За това сигнализира читателка на „Петел“, която посочи и причината за това, а именно – големите дупки в асфалта.

„Ул. „Роза“ и ул. „Незабравка“ пред ОУ "Ангел Кънчев" са с огромни дупки и движението е затруднено“, пише гражданката. По нейни думи, една от причините за разбитите улици е изграждането на новото трасе на бул. „Левски“ и преминаването на тежки машини през квартала.

Преди две седмици от община Варна обявиха, че започва ремонта на малките улици в града. Цветният квартал като цяло е включен в списъка на местата, на които ще се полага нова настилка, защото инфраструктурните проблеми там са стари и тежки.

Засега обаче не личи обещаните ремонти да са започнали, а и както често става напоследък, от местната власт не дават никакви ясни срокове за това.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТ СПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html