Отборът на Черно море завърши пролетния дял от шампионата в Елитната група на първо място. В последния кръг за 2018 година “моряците” на Мартин Христов разгромиха тима на Монтана с 5:0 на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост.

Александър Георгиев откри резултата в средата на първата част след много добра атака и пас на Денислав Ангелов. В 30-ата и 35-ата Иван Иванов се разписа на два пъти за класиката преди почивката.

Александър Георгиев и Марин Дичев оформиха крайния резултат през втората част.

“Влязохме добре в мача още от първата минута. Доволен съм от старанието на всички играчи. Получиха се хубави голове. Като цяло мога да определя първия полусезон като положителен. Не само заради класирането, а и за отношението на всички футболисти към целия тренировъчен процес. От началото на подготовката до последния мач за годината момчетата се раздаваха и заслужено си извоюваха първото място на полусезона. През всичките срещи от групата никой не ни надигра. Разбира се имаме какво да изчистваме, за да ставаме по-добри и ще продължим да работим. Целта ни е някой от момчетата да попаднат в професионалния футбол”.

“Моряците” ще подновят шампионата през последния уикенд на февруари 2019 година с гостуване на Янтра Габрово.

Съставът на Черно море: Иван Дичевски, Виктор Попов, Йордан Радев, Георги Топалов (70-Даниел Стоянов), Мартин Дичев, Петър Вуцов, Лъчезар Йорданов (70-Тугай Неджет), Александър Георгиев, Иван Иванов (70-Мердин Адем), Христо Иванов (55-Павел Георгиев), Денислав Ангелов

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК!