Новото любимо място за пазаруване на младите майки BOHO-KIDS.COM ще изненада своите клиенти със страхотно намаление не само за предстоящия черен петък, а с 10 дни отстъпки от 50%, които вече стартираха и ще продължат до 30.11.2018 г.

Клиентите на онлайн магазина за бебешки и детски дрехи BOHO KIDS може да открият голямо разнообразие от висококачествени и интересни модели дрехи за три основни възрастови категории: за новородени, за момичета и момчета от 3 до 30 месеца и за момичета и момчета от 2 до 8 години.

Мислейки преди всичко за здравето и нежната кожа на новородените, BOHO KIDS са подбрали дрехи от органичен памук за най-малките, а колекциите за останалите две възрастови категории ви дава възможност да допълните гардероба на любимите ви деца с нежни, интересни и модерни решения за всеки ден и повод.

Онлайн магазин BOHO KIDS залага на висок клас изработка на дрехите, на естествените материи и изчистени от към визия колекции, станали любими на много модерни майки, за които е от значение добрият вкус, независимо дали става дума за тях или за децата им.

 

Възползвайте се от периода на намаление да допълните гардероба на вашите деца на атрактивни цени!

 

BOHO KIDS:

Фейсбук: https://www.facebook.com/bohokidsbulgaria/

 Уеб: https://boho-kids.com/

 Телефон: 088 922 0402

 

 

 

 

 

* публикация