Днес всички представители на зодиака трябва да работят за стабилитета си. Именно това ще ви гарантира по-сериозно бъдещо развитие и напредък.

Ако подцените ситуацията около вас, може да причините грешка, която после да ви навреди!

 

ОВЕН
Добър шанс
Работата ще ви притисне със срокове, още повече, че времето за отпуската е близо. Останете приветливи и готови на отстъпки, за да преминете през деня в хубаво настроение и да останете доволни от себе си. Плодотворен за целите ви ден, но също така наситен с хитри и коварни противникови удари. Шансът ви за парични печалби е добър, а най-успешно ще се възползвате от него ако работите в партньорство. 

 

ТЕЛЕЦ 
Липса на добри възможности
Ще ви занимават делови въпроси, обединяващи усилията на повече хора. Ако съхраните равновесието и спокойствието си, ще добиете душевна хармония. Телците са завладени от познато всекидневно напрежение, което през часовете на деня постепенно ще се оттегли изцяло, защото достигате до пълно разбирателство с околните. Добрите постижения през този ден не са сигурни, защото действащите негативни влияния ще оформят неуспех.

 

БЛИЗНАЦИ
Блокаж
В много отношения днес ще привличате вниманието на околните. Погрижете се за духа и здравето си, за да постигнете най-доброто за себе си. Нервността на много от Близнаците през този ден ще бъде причинена от външни сили, които ще блокират възможността ви да реагирате адекватно на възникналата ситуация. Не се гневете от този факт, защото това нищо не променя. Необходимо е да изградите конкретен план за действие.

 

РАК

Кавги по причина пари
Нужна ви е повече отдаденост към работата, за да овладеете изоставането и да постигнете резултатите, които желаете. Днес успешно ще се справите с намеренията и с новостите около вас. Тежък ден, през който за Раците се очертават кавги по финансови причини. Ще е добре ако съумеете предварително да ги предотвратите, защото в много случаи не е изключено да се превърнат в неуправляеми. 

 

ЛЪВ
Работете за разбирателство
Ще се радвате на финансови привилегии, заслугата за които си е изцяло ваша. През днешния ден и без усилия ще намерите решение на въпросите, които ви безпокоят. За да не се превърне петък в кошмарен ден за вас, би трябвало да преодолеете всякакви вътрешни или външни пречки, които не ви позволяват да достигнете до разбирателство с околните. За част от Лъвовете е наложително да обърнат сериозно внимание на здравословното си състояние.

 

ДЕВА 
Благоразумното поведение е ползотворно
С приключенски дух ще дадете преднина на по-приятни занимания, а за парите си днес ще мислите по-малко. Днес енергично ще отхвърлите много работа по възможно най-благоприятния за вас начин. Благоразумното поведение винаги създава много добри условия за разбирателство с околните, а днес тенденцията за демонстрирането му от Девите, е твърде силна и изразителна. 

 

ВЕЗНИ
Действайте за стабилизацията си
Развитията от последните дни ще затвърдят у вас усещането, че можете да се справите не по-зле от всеки друг, предвид общи задачи и ангажименти. През днешния ден на справедливостта и духовното пречистване останете по-смирени, спокойни и коригирайте слабостите си. Две противоположни тенденции са заложени в развитието на деня, а тежестта на личното ви предпочитание ще окаже решаващо значение. 

 

СКОРПИОН
Душевно напрежение
Имате шанса да присъствате на събитие, което може да ви накара сериозно да преразгледате някои от възгледите си. Освободете напрежението в мислите и поведението си, отделете повече време за семейството и приятелите, за да подобрите настроението и обновите енергията си. На вътрешен план този ден ще е много напрегнат за Скорпионите. Не се сблъсквате с проблеми и невъзможност за реализация на целите, но настроението ще е лошо. 

 

СТРЕЛЕЦ
Трудна реализация
Стремежът към промяна на мнозина от вас, най-сетне ще бъде удовлетворен. В добро разположение на духа и физическо здраве, ще отхвърляте с лекота работните си и семейни ангажименти. За Стрелците се очертава начало на промени, които ще се разгърнат положително във времето. Днес обаче е съмнително, че делата ви ще градират възходящо, защото се очертават пречки от околните, а в много случаи и от високостоящи личности.
  
КОЗИРОГ
Не влизайте в противоречия
Амбицирани сте да се справите без отлагане с въпроси, които ви създават притеснения и ще го направите. Постигнати споразумения и планиране на общи действия ще направят деня ви важен не само за бизнеса. Въздействието, което оказват положителните и отрицателните сили върху Козирозите е засилено днес. Практически израз ще намерят онези от тях, на чиято страна застанете. 

 

ВОДОЛЕЙ
Емоционален дисбаланс
Ако ви се налага да избирате между две възможности, обмислете положителните и отрицателните страни на проблема и след това вземете решението си. Свършеното сега ще освободи напрежението и помогне да намерите решение на проблемите си. За Водолеите ситуацията е благоприятна, а както се вижда и енергичност не ви липсва, което безспорно е голям плюс.    

 

РИБИ 
Овладейте нервите
Радвате се на разбирателство и постигнати цели с партньори и приятели. Приключване на финансова или търговска сделка, решаване на битови и семейни въпроси. Рибите ще се активизират за реализиране на целите си, което е добре, но първата крачка, която следва да направите е да възстановите вътрешното си равновесие. Нервността ви е висока, а това обикновено пречи на съсредоточената работа, и обикновено води до допускане на нежелани грешки.