Небезизвестната филмова звезда от поредицата "Сам вкъщи" Маколи Кълкин шокира света с начина, по който изглежда, за пореден път. Наскоро "Дисни" обяви плана си да преработи редица популярни филми, включително невероятно успешната комедия "Сам вкъщи".

Вследствие на новините звездата Маколи Кълкин реши да се позабавлява малко с идеята и публикува своя снимка, на която прави странна физиономия и си показва коремчето.

"Ето как би изглеждала актуализираната версия на "Сам вкъщи", пошегува се той в описанието на снимката в Twitter, на която седи на дивана, държейки чиния с храна и ръка на корема си. Облеклото на Кълкин също е потресаващо - бяла лента на главата, която придържа косата му, къса блузка с открито коремче, малки на размер къси гащета и типичната за малкия Кевин риза на карета.

Рестартирането на "Сам вкъщи" предизвика негативна реакция в голяма част от феновете на поредицата, които призоваха филмовият гигант да остави коледната класика на мира.

"Защо да съсипваме такава класика?!", гласи един от коментарите. Disney вече притежава франчайза на "Сам вкъщи", след като купи филмовото студио 21st Century Fox по-рано тази година. Поредицата спечели повече от 476 милиона долара само за бюджет от 18 милиона долара. Коригирана спрямо инфлацията, тази сума се равнява на над 932 милиона долара.