Гей оргия в затвора в Кремиковци, състояла се преди седмица около великденските празници, завърши с тежки дисциплинарни наказания за трима заловени в крачка пандизчии. Сред спипаните в мъжкия групов секс зад решетките се откроява името на Недко Асенов-Цигулката, придобил популярност през 2006 г. като главен участник в затворнически видеоклип с извращения. Тогава Цигулката изпълняваше ролята на кучето Цезар и правеше френска любов на друг пандизчия под давление на Янко Ваташки-Лудия, пише „Уикенд”.

Лишени от свобода, изтърпяващи наказанията си в затвора от закрит тип в Кремиковци, разказват, че Недко Цигулката е бил въдворен отново в пандиза преди 4-5 месеца, след като получил поредната си присъда за кражба. Ромът от Ботевград е осъден да лежи 8 години в затвора заради насилствено отнемане на мобилен телефон от млада дама, а заради факта, че е с многобройни присъди, излежава наказанието си под строг режим.

„В килията Недко е с девет цигани, всички до един рецидивисти. Черните се сношават помежду си всяка вечер откакто Цигулката влезе при тях. Не става въпрос за насилие, сексът е на доброволни начала между затворници, макар подобни интимни прояви да са строго забранени”, разказва лишен от свобода. Според думите му, надзирателите в Кремиковци устроили засада на перверзника Недко и го заловили навръх Великден в твърде деликатна поза – по средата между двама мургави пандизчии, докато останалите в килията се правели, че спят. Последвал обиск на килията, но тъмничарите не открили забранени вещи у гей компанията. На следващия ден Недко Цигулката и двамата му секс партньори се сдобили с тежки наказания – тикнали ги за по 2 седмици в наказателни килии тип „запечатка”.

Любопитното е, че мотивът за наказанията на спипаните на калъп затворници не е коректно описан от затворническата администрация – оттам посочили само, че наказаните са нарушавали системно вътрешния правилник. Според пандизчиите надзирателите от затвора в Кремиковци не искали да съобщават в докладите си за гей оргиите, които редовно устройвал Недко Цигулката, за да не тръгва лоша слава на пандиза. На всичкото отгоре няколко лишени от свобода водели дела срещу пандиза в Кремиковци, тъй като настоявали за помещения за интимни свиждания без видеокамери. В затвора разполагат с едно подобно помещение, но то е опасано с камери.

Гей подвизите на Недко Цигулката станаха обществено достояние преди 13 години, след като журналистът Васил Иванов излъчи клип за гаврите в Софийския затвор, в който ромът от Ботевград бе главен участник. Тогава бяха показани кадри как Недко Цигулката изпълнява команди като кучето Цезар и как прави фелацио на друг мъж, ползвайки члена му и като микрофон и изпълнявайки „Доко, Доко”, размахвайки половия орган пред лицето си. Малко след излъчването на скандалния запис апартаментът на журналиста в София бе взривен, а криминалистите подозираха като поръчител на атентата Янко Ваташки-Лудия, за когото се твърдеше, че стои зад записите. По това време Ваташки излежаваше присъда за рекет и отвличане и бе съкилийник на Недко Цигулката. Впоследствие срещу Ваташки бе заведено дело заради видеоклипа с извращения, но гангстерът бе оневинен.