Фитнес инструкторът и Мистър София 2018 Ричард Величков, който натрупа слава след участието си във "ВИП Брадър", направи грозна изцепка в последния си пост в Instagram.

Величков се забърка в скандали с Джулиана Гани и други лица, критикуващи продукта му за отслабване в последните дни. Явно е решил да отговори на тях с публикация, но лошият подбор на думи направи те да звучат като подигравка с хората с нисък статус, като посочи, че те работят за 500 лева, а той карал кола за над 100 бона.

"За хейтърите! Много ми е смешно когато кажете, че съм глупав. Вие работите за 500 лева, а аз карам кола за над 100 хиляди. На 25 години съм и дори нямам висше (не казваите - личи си) вие като имате и сте много умни защо така става? Който претендира много, да ми пише на лично, мога да го наема да работи за мен".

Логично това не се хареса на стотици потребители в социалната мрежа и заваляха множество коментари.

"Ей смешен, не знам къде ти е достойнството и къде егото,но не си постигнал нищо толкова значимо, че да се хвалиш че караш кола за над 100к(бас хващам че ако гумата се спука сам не можеш да я смениш) продукта ти изобщо не е известен,а ако не беше толкова слабоумен и не се беше съгласил да участваш в най-олигофренското шоу в България, вероятно половината от хората, които знаят за теб сега никога нямаше и да те чуят. Там се изложи достатъчно, не го прави и тук“, пише потребител.

"Дайте да му съберем пари за регистрация в КАТ, че на всички снимки е с транзитни номера, не може така, успешен бизнесмен като него а да кара с транзитни номера 3 месеца!!", коментира пък друг.

 

Малко по-късно Ричард явно се усети, че се е издънил и промени статуса си.