Новият спортно-технически директор на Локомотив е Георги Иванов. Той бе официално представен днес на специална пресконференция на „Лаута“.

"Имахме разговор с г-н Крушарски да подобрим условията и начина, по който се работи. Локомотив има добра база. Свързвам този клуб с моя баща, израснал съм тук, отборът има голяма фенска маса, фактор е в българския футбол. Така че не съм се колебаел много. Трябва да вървим крачка по крачка, за да може Локо да бъде стабилен клуб и да достигне нивото на водещите ни отбори.", разказа Гонзо.

"Този клуб ме е изградил като човек и характер. Дал ми е отлична основа за следващата ми стъпка като футболист, когато играх в Левски. Много ми помогна треньорът в юношеските ми години Недялко Стамболиев. Неприятният ми спомен е когато бях треньор за един ден преди няколко години. Човек се учи от грешките си и така придобива опит", коментира още Иванов.

Георги Иванов заяви, че правомощията му ще бъдат свързани изцяло със спортно-техническата част.

"Трябва дългосрочна стратегия, за да не бъдат епизодични участията ни в Европа. Защото отбор се изгражда с тези мачове. Трябва да поставим основа и за школата, защото оттам ще излизат бъдещи футболисти на Локомотив. Това няма как да стане ако три отбора тренират на един изкуствен терен. Трябва да направим добра тренировъчна база.", заяви новият спортен директор.