Легендарният американски актьор Робърт Де Ниро, двукратен носител на "Оскар", се появява в нова автомобилна реклама. В нея той влиза в образа на хипстър от 40-те години на 20 век.

 

Робърт Де Ниро идва за снимките на новата реклама на Kia по модерен начин и забавен начин (смешна шапка, очила, тиранти). Всички го гледат с изненада и удивление. Актьорът казва: “Сценаристите ми казаха, че ще заснемат модна версия на де Ниро. Затова съм тук. "

След това, обаче, му съобщават, че всъщност не става въпрос за Робърт Де Ниро, а за електромобила Kia e-Niro.

Актьорът започна да рекламира електромобила през 2018 г., почти веднага след дебюта на машината (европейската версия) на автомобилното изложение в Париж. Рекламната кампания в Европа започна през ноември. Шефовете на Kia очакват, че Робърт де Ниро ще привлече вниманието на много потенциални купувачи към новия им електромобил.

Електрическият кросоувър e-Niro може да измине 312 км с едно зареждане. С помощта на устройство за бързо зареждане, батерията може да бъде захранена с 80% само за 54 минути. Kia му дава гаранция от 7 години или 100 000 мили пробег. Гаранцията покрива батерията и електрическия двигател, пише auto.blitz.bg.