28-годишна учителка от САЩ получи минимална присъда, след като призна, че е блудствала с малолетен ученик, с когото е правила секс пред очите на друго дете, съобщава изданието The Arizona Republic.

 

Бившата преподавателка от Аризона Бретани Замора бе осъдена на 20 години затвор в петък, когато се призна за виновна и заяви, че многократно е извършвала сексуално насилие и злоупотреба с 13-годишно момче.

Осъдиха учителката, правила секс с 13-годишен пред негов съученик (ВИДЕО)

"Аз съм добър и истински човек, който направи грешка и съжалявам дълбоко," заяви Замора, преди да бъде осъдена.

"Живях живота си уважавайки и опитвайки се да се подчинявам на всеки закон. Не съм заплаха за обществото по никакъв начин", каза още тя и се извини на всички потърпевши от действията ѝ, пише Факти.бг.

28-годишната жена, която бе арестувана през март миналата година, след като ужасените родители на нейната жертва установили, че го е бомбардирала с неприлични сексуални съобщения, може би е подготвяла и други деца за свои следващи жертви, заявиха от прокуратурата.

Осъдиха учителката, правила секс с 13-годишен пред негов съученик (ВИДЕО)

Според обвинението, освен 13-годишното момче, с което неколкократно е правила секс, тя е „ухажвала и други деца, изпращайки им свои голи снимки". Това е описано в полицейски доклад, представен по време на делото във Върховния съд на окръг Марикопа, щата Аризона.

Сред доказателствата, събрани от полицията, присъстват и бележките, които директорът на Академията, в която Замора преподавала, е водил по време на разговорите си с ученици, получавали намеци от учителката.

Там се казва, че преподавателката примамвала учениците с ласкави думи, със сексуален подтекст и ги привиквала след часовете при нея.

Един ученик разказал, че Замора била твърде близка с децата в класа си. Тя участвала в живота им дори извън училището, като посещавала състезания, футболни мачове, концерти и всякаква друга извънкласна дейност.

Издадената присъда се превърна в кулминацията на сензационния случай, който привлече международното внимание.

 

САЩ