Моделът на Instagram Тори Ан Лила Хънтър от Аделаида, Австралия твърди, че е била арестувана в Бали, Индонезия, за хапчета, за които има рецепта и не е била освободена, докато платила глоба в полицията, пише The Mirror.

 

 

Тя съобщава, че е имала дексамфетамин със себе си за лечение на разстройство с дефицит на вниманието и хиперреактивност (ADHD), валиум за помощ при тревожност и секокел за депресия. 25-годишната манекенка твърди, че има биполярно разстройство и всички лекарства са били предписани от нейния лекар, пише pochivka.blitz.bg.

 

Ан казва, че е била задържана на летище Бали на 6 август, веднага след като е летяла да почива. Митничарите открили хапчетата в багажа й. Полицаите, според модела, я разпитвали 14 часа и заплашвали с пет години затвор. Моделът съобщава, че полицията поискала  22 хиляди английски паунда.

Момичето трябвало да прекара няколко дни в индонезийски затвор, защото полицията твърди, че хапчетата й са в „Списък с наркотици А“. Австралийката твърди, че няма такъв списък и тя просто е държана в килията, хранена е само с хляб. Когато родителите превели сумата по посочената сметка, момичето веднага било освободено.

Моделката каза на изданието, че иска да предупреди всички, които страдат от някакви психични разстройства и вземат разрешение за хапчета във ваканция, че също не са застраховани.

 

Тори качва снимки в Instagram по бикини и топлес, както и рамки с малкия си син. Моделът има 121 хиляди абонати.