С провокативните си изпълнения и действия чалга певицата Кристиана слага всички свои колежки в малкия си джоб. Половинката на македонския текстописец Оцко редовно разпалва страстите и предизвиква възмущение и потрес със снимките, които публикува в социалните мрежи.

Причината е, че на много от тях изпълнителката досущ прилича на актрисите от филмите за възрастни. Тези дни блондинката пусна поредната порция провокативни снимки от своята почивка на остров Тасос. На част от тях Кристиана позира, облечена с яркочервен бански, който обаче е изрязан на много странно място, пише Факти.бг.

Дръзкият избор на модел втрещи дори най-върлите ѝ фенове. Причината е, че той скрива всичко друго, но не и интимните ѝ части.

С този еротичен детайл от плажното си облекло Кристиана дръзко разкри публично, че има скрита татуировка.

"Не ми се мисли какви мъки е преживяла, докато си татуира котето", коментират в социалните мрежи възмутени почитатели.

Ако не сте запознати с творчеството или житейския път на тази поп фолк певачка, то ето малко подробности за нея:

Кристиана е родена на 1 ноември 1989 г. в Бургас. В началото на музикалната си кариера стартира като дует с друга скандална чалга звезда - Дебора. Кристиана обаче, се залюбва с композитора Оцко и стартира самостоятелна кариера. Така и не успява да се добере до челните позиции във чалгата, макар да има съвместни песни с Галин, Фики Стораро, Джорджано и т.н.