Дупето на Благой Георгиев е прословуто и е ставало муза на медиите не един път. Историята помни още две издънки, но преди да ви ги припомним, ето коя е най-новата.

Напоследък Джизъса тренира усилено, за да стопи натрупаните килограми и да влезе отново в спортна форма. За да държи в течение своите фенове, бившият футболист непрестанно споделя снимки и видеа в Instagram, на които той най-често се поти я във фитнес залата, я на открито.

Понякога обаче, в старанието си да не пропусне нещо, той дори показва повече, отколкото последователите му биха желали да видят от него, пише HotArena.

Така например миналата седмица Благо се пусна как е на лежанката, вдига тежести и същевременно си сгъва краката в коленете. Този, които играеше ролята на негов фотограф, се бе позиционирал точно пред футболиста и за нещастие на мнозина засне мокрите му задни части.

Благо Джизъса отново стана за смях (СНИМКА)

 

Дупето на Георгиев става обект на внимание за около трети път. Историята помни как миналата година, горе-долу по това време, спортистът отиде на църква с децата си по потни гащи, а "гениалният“ акт някой бе документирал по негова молба в снимка.

Месеци по-късно Джизъса влезе във "ВИП Брадър“ с любимата си Златка. В един от епизодите бе показано как, докато си лежат двамата на леглото в изолираната им от другите съквартиранти спалня, футболистът си бърка в задника, след което си завира ноктите на "грешната“ ръка в зъбите.