Овен

Семейните двойки ще преминат през период на трудност, от който ще трябва да се опитат да излязат възможно най-бързо, преди нещата да се усложнят. Препоръчително е да се мобилизирате с голяма порция спокойствие.

Внимавайте с възможностите, които ви се предоставят и се опитайте да разберете, какво всъщност стои на пътят ви. Всяка възможност има какво да ви предложи, и тогава късметът сам ще ви намери.

Телец

Самотните ще имат добри шансове да започнат новa връзкa, но вероятно не са достигнали необходимото ниво на адаптация, така че едва ли ще бъдат удовлетворени днес. Когато преоткрият себе си, ще открият и очакваната от тях любов.

Опитайте се да не омаловажавате своят успех и да го сравнявате с този на останалите хора. Вероятно, техният късмет не е толкова голям, колкото вашият.  Всеки опит за сравнение ще ви отдалечи от собствените ви мечти.

Близнаци

Едва ли, ще имате проблеми при вземането на решения в личен план. Когато става въпрос за чувства, винаги сте една крачка напред. Вероятно, ще ви липсва дързостта да се хвърлите безумно в романтичните води, вашата практичност няма да го позволи.

Препоръчително е да се доверите на своите способности, вместо на факторът късмет през този ден. За мнозина животът е ролетка, за вас обаче битието не е енигма, а реалност. Затова разчитайте днес единствено на себе си.

Рак                                                                       

Влюбените двойки изглежда няма да проявят желание за обмяна на мнения. Вероятно, това ще се дължи на това, че ежедневието ще им става все клиширано и дори скучно. Въпреки това, ще трябва да опитате да общувате, за да промените сивият пейзаж.

Вероятно, ще бъдете от истинските късметлии, които ще бъдат победители, работейки усърдно, за да надграждате себе си и да надхвърлите дори и своите очаквания.  Този ден за вас ще бъде като битката при Ватерло и със сигурност ще бъдете сред победителите.

Лъв

Самотните едва ли ще имат повод за оплакване, защото навлизат в период на  благоприятни възможности да открият своята сродна душа. Влюбените нека бъдат по-критични към себе си, без да притискат половинката си. Семейните да избягват излишните сантименталности.

Всеки опит да се преборите с проблемите си, ще си заслужава. Вероятно, ще има възход и падения, но трябва да продължите към целта си. Не искайте твърде много услуги от своят късмет, в противен случай сте бъдете обречени само на провали днес.

Дева

Изглежда влюбените двойки ще бъдат по-открити в своите взаимоотношения, това ще им позволи да открият нови качества във всеки един от партньорите. Звездите съветват да не изпитвате боязън от оценката на половинката ви. Важното е да се възприемате такива, каквито сте.

Звездният късмет най-вероятно ще ви се усмихне през този ден. Не изпускайте този планетарен шанс, рискувайте умерено и вие също ще се усмихнете. Няма да е излишно да потърсите късмета си в някое казино или просто да заложите на един единствен лотариен билет.

Везни

Колкото и умело да прикривате своите истински чувства, този ден ще се наложи да покажете повечето от тях. Този ден е плодороден за прекрасни емоции и ще трябва да се възползвате от този звезден шанс.

Късметът едва ли ще погали мечтите ви през този ден. Изглежда няма и да ви помогне да ги постигнете, защото най-вероятно няма да знаете, какво точно искате и какви всъщност са мечтите ви. Днес, ще се наложи да откриете посоката на вашите мечти, за да поемете управлението им в ръцете си.

Скорпион

Напрегнат ден, семейните двойки навярно ще търсят изход от натрупаните ежедневни проблеми, а и напрежението вероятно ще се покачи през този ден. Запазете самообладание, защото най-важното е да поддържате стабилни взаимоотношения.

Най-вероятно късметът ще ви изневери. Изглежда звездите са ви поставили на другият полюс, където се намира лошият късмет. Съберете мислите си и се отървете от мисълта, че сте каръци, защото подобни черни мисли, биха заразили и следващите дни.

Стрелец

По възможност, се опитайте да направите този ден по-интересен от останалите. Най-вероятно ще бъдете отегчени от близкото си обкръжение. Колкото и да се опитвате да ги промените днес, няма да се получи.

Днес, трябва да бъдете смели и инициативни, ако искате да се възползвате максимално от положителното влияние на звездната конфигурация. Преценете добре стъпките, които трябва да направите, за да преодолеете препятствията. Също така, не отлагайте нито едно продуктивно решение.

Козирог

Самотните, вероятно ще открият няколко личности, ала едва ли ще са подходяща партия за една бъдеща връзка. Понякога е наложително да сте претенциозни, когато се отнася до чувствата. Семейните двойки, вероятно ще се сблъскат помежду си, нарушавайки границите на личното пространство. Ще се наложи да живеете в собствените си граници, зачитайки очертанията на половинката ви.

Днес, ви предстои да поемете толкова много рискове, колкото никога до сега. Вероятно, ще повярвате на мними обещания, лъжи, предателство и прочие. Но така или иначе, късметът ще бъде на ваша страна.

Водолей

Съберете сили, защото се очертава бедствие в личен план. И двамата ще бъдете като кибритлии, от най-малкото ще подпалите, а това може да изгори и самата връзка. Няма смисъл от реваншизъм, за любовта това е отрицание. Бъдете по възможност по-сдържани.

Много е вероятно да има негодувание сред звездите, а това неизбежно ще се отрази ви се отрази неблагоприятно през този ден. Така че може да срещнете много неприятности и перипетии по пътя си. Няма място за отчаяние, децата падат и стават със сълзи на очичките, а какво остава за вас - освен и вие да се изправите и да продължите.

Риби

Влюбените ще трябва да се ангажират много повече със своята връзка. Повече дискусии върху наболели събития, които не винаги водят до негативни ситуации. По възможност бъдете по-търпеливи и изчакайте партньорът да се доизкаже.

Трябва да имате предвид днес, че преди всичко трябва да бъдете себе си. Най-важното, което ви предстои е, да не подражавате на приятели или съседи, бъдете уверени в собствените си качества и късметът ви ще заблести.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.