Освен конференцията, ще се състоят и 4 мастъркласа. Очаква се като специален гост-лектор и представител на Excel департамента на Microsoft в Редмънд, САЩ.

 

На 21-ви ноември в изцяло обновената зала „Витоша“ на Интер Експо Център София ще се състои голяма конференция с участието на лектори от чужбина, всички носители на наградата Microsoft MVP за Excel или за Data Platform –  като Кен Пълс (Канада), Гаспар Каменшек (Словения), Тони де Йонкер (Холандия), Лейла Гарани (Австрия), Лиам Бастик (Австралия), Фредерик Льо Гуен (Франция) и изявени български експерти в сферата на Microsoft Excel. Като специален Keynote speaker се очаква представител от Excel екипа на Microsoft в Редмънд, САЩ.

А на 20-ти и 22-ри, ще се проведат 4 мастъркласа, водени от Кен Пълс, Гаспар Каменшек, Лиам Бастик и Тони Де Йонкер.

Миналата година, на второто издание на Bulgaria Excel Days, взеха участие над 250 представители на бизнеса, повечето от които дадоха високи оценки за качеството на лекциите, полезността на представените теми и за нивото на организацията.

Тук може да видите кратко видео overview от “Bulgaria Excel Days 2018”:  https://www.youtube.com/watch?v=VGTjOePakGo

И тази година на конференцията ще бъдат разгледани последните новости и актуални тенденции в Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel и приложението им за целите на бизнеса.

Лекторите ще представят и актуални, полезни съвети и „tips and tricks“, които ще улеснят ежедневната работа, свързана с обработка, анализ и визуализация на големи масиви данни, с автоматизирането на бизнес задачите и повишаване на ефективността на бизнес процесите.

Според Боряна Петрова от ITraining (организатор на събитието), всеки бизнес мениджър или бизнес специалист, независимо в коя сфера на бизнеса, независимо дали се занимава с продажби, маркетинг, финанси, логистика, статистика, анализи, проучване на пазара, социологически изследвания, счетоводство и одит, онлайн или офлайн бизнес, традиционна или интернет реклама, CRM, Project management, B2B или B2C, ще придобие много нови знания и ще получи полезна, важна и релевантна информация от водещи световни експерти в сферата на Microsoft Excel, PowerBI for Excel и VBA for Excel.

За повече информация разгледайте сайта на конференцията и купете своите билети от страницата на конференцията в Sabitie.BG.

„Bulgaria Excel Days 2019 – Excel in Business, Data Analysis and Visualisation, PowerBI Solutions, Financial Modelling, VBA Best Practices“ се организира от ITraining  с любезното съдействие на Microsoft България