Прекрасната и мечтана почивка на брега на морето включва ситен пясък, ярко слънце и прекрасен летен бриз, коктейли, морска храна и приятни моменти с любими хора. Онова, което със сигурност не включва една почивка не само на морето, но където и да било другаде, е мистериозната поява на два обезглавени трупа и… една самотна глава.

Именно на това стават свидетели ваканцуващите в тайландския морски курорт Районг. Вълните отнесли на брега две тела на мъже, чиято самоличност все още не е ясна. Труповете били обезглавени, а властите смятат, че мистериозната им смърт е станала преди около седмица.

Отново край тайландския курорт, но този път малко по-навътре във водите, местен рибар намерил отсечена глава, която принадлежала на жена. Убитата била с дълга коса, а властите смятат, че главата е била изхвърлена във водите преди около 10 дни.

Полицията в района е на мнение, че трите смъртни случая са свързани и започват разследване. Властите са дали намерената глава за аутопсия.

Един от обезглавените трупове е бил с рани в областта на врата, съобщават от “Дейли мейл”, цитирайки местни медии. По китката му са били забелязани и татуировки на английски език, но заради дългия престой във водата, трудно могат да бъдат ясно идентифицирани, което от своя страна затруднява и установяването самоличността на убития.

Полицията в Тайланд работи по установяване на подробностите.