По-рано ви съобщихме, че 17-годишна волейболистка беше изнасилена от полицаи по време на финалите на руския национален шампионат по плажен волейбол, които се проведоха в черноморския курорт Анапа.

Сега в мрежата се появи видео, на което се твърди, че е заснета изнасилената волейболистка. И то след шокиращия случай... Според пусналите видеото веднага след изнасилването пострадалата отишла на дискотека, където се смеела и танцувала...  

Припомняме, инцидентът се е случил в ранните часове на 26 август близо до селището Витязево. Принудителният сексуален акт е станал, след като момичето избягало от базата на отбора си, за да се види със своя приятел.

Двамата отишли на плажа, където започнали да се целуват. В този момент на мястото пристигнали полицаи и младежът избягал. Волейболистката не успяла. Тя била обградена от униформените служители, които започнали да я шантажират, че ще я издадат на треньора.

Освен това се заканили да и причинят и други неприятности. Полицаите принудили младата спортистка към сексуални действия. Единият от тях охранявал, докато другите двама се възползвали от непълнолетното момиче.

Всички замесени полицаи вече са уволнени. Срещу тях е заведено дело за принуждаване към действия от сексуален характер на непълнолетно лице.

Близките на жертвата не правят никакви коментари на видеото, но защитниците на полицаите доста охотно коментират в мрежата. Източници, близки до разследването, са дали видеото, за което твърдят, че е заснето от камера за наблюдение на местен ресторант два часа след ужасната ситуация на плажа: според тях жертвата е момичето в сивите панталони, което танцува разпалено, а след това се отдалечава с младеж.

Ясно е, че сега всички средства за защита на полицейските служители, участващи в случая, ще бъдат пуснати в действие - но, независимо дали младата волейболистка е била трезва или пияна, дали изглежда на 17 или 20, дали е била на плажа с приятел или не - ако полицаите предлагат секс в замяна на нещо, то това не може да бъде описано по друг начин  освен с думата „кошмар“, пише mk.ru.

Така или иначе за обстоятелствата на случилото се и дали на това видео е наистина изнасилената девойка, ще се произнесат следователите. 

Превод и редакция: Glas.bg