Какъв невъобразим акт! В Индия петима тийнейджъри публикуваха видео в интернет, в което се вижда как изнасилват непълнолетно момиче. Видеото бързо стана популярно в индийските социални мрежи - и последствията не закъсняха.

Според Times Now News груповото изнасилване е извършено на 7 септември в Утар Прадеш, но едва сега стана известно за това. Съобщава се, че 15-годишното момиче се прибирало от пазара до селото си, когато двама тийнейджъри я грабват и я завлачват към захарна плантация. Там ги очакват още трима младежи.

След това младежите хвърлили жертвата си на земята и се редували да удовлетворят животинския си нагон. В същото време един от тях заснел какво се случва с камерата на телефона и след това публикувал видеото в мрежата.

Когато клипът стана вирусен, инцидентът стана известен на полицията. По време на разговор със служителите на реда жертвата потвърдила, че е била изнасилена от петима души и „процесът“ е заснет от камерата. Тя също признала, че след инцидента тийнейджърите са я заплашили с насилие, ако разкаже на някого за това.

Все още не е ясно защо компанията се е изложила на риск и е публикувала видео с преки доказателства за престъплението.

Според полицията в момента по това дело продължават следствени действия, досега един от извергите е задържан, самоличността на останалите заподозрени също е установена, те вече се издирват.

Превод: Glas.bg