Американско семейство от щата Индиана едва ли е предполагало, че ще преживее истински филм на ужасите, когато решило да си осинови дете.

Кристин и Майкъл Барнет намерили малко момиченце от Украйна, което искали да приберат у дома си.

Малката Наталия Грейс страдала от хипофизарен нанизъм и вероятно никой нямало да я поиска. Мислили, че я спасяват. Американците обаче не подозирали, че приемат в дома си не дете, а възрастен социопат.

От агенцията казали, че Наталия е едно 6-годишно момиченце. Тя нямала акт за раждане, а през 2008 година била преместена от дом в Украйна, в институция в САЩ.

Кристин и Майкъл посетили няколко лекари, които да определят точната възраст на детето. Смятало се, че Наталия е между 8 и 10 годишна и страда от заболяване, което пречи на костите й да растат.

Момичето влязло в дома на новото си семейство, но много скоро започнало да става агресивно. Започнало дори да ги заплашва, че ще ги убие, казвала им, че ще ги наръга докато спят или ще сложи белина в кафето им. После през смях им заявявала, че когато ги убие, ще ги завие в одеяло и ще ги зарови в задния двор.

Впоследствие приемните родители на Наталия започнали да подозират, че момичето е много по-възрастно, отколкото казват лекарите. Затова през 2012 година се свързали с психиатър, който в крайна сметка заключил, че Наталия е на най-малко 14-годишна възраст и е накарала всички да мислят, че е малко дете.

Оказало се, че "детето" всъщност е социопат.

"Стоеше нощем над нас и ни наблюдаваше докато спим. Трябваше да скрием всички остри предмети от нея", казва Кристин пред "Дейли мейл". Веднъж дори я видяла на бейби монитора как напада малкия й син.

Момичето се озовало в болница, където всъщност признало, че е на 18 години и наистина се опитала да убие приемното си семейство… за забавление.

"Детето" било истински психопат - скачало от автомобила, докато е в движение, рисувало с кръв по огледалата…

И така филмът на ужасите придобил интересен обрат. Семейство Бенет поправило легално възрастта й на 22, за да може Наталия да получи нужната психиатрична помощ. Кристин и Майкъл наели апартамент в САЩ, където оставили Наталия, взели останалите си деца и заминали за Канада.

Тогава американските власти решили… да ги съдят. Да, точно така. Семейството било обвинено, че е изоставило детето си.

На 11 септември 2019 година те били задържани. Съдействали доколкото могат на разследването и били освободени под гаранция срещу 5000 долара. Делото срещу тях започна на 24 септември. Не е ясно колко време ще им отнеме да докажат, че Наталия не е била дете, тъй като никой не може да потвърди възрастта й, а вече никой не знае и къде е.