Планирайки сватбата си, бъдещи съпрузи oт Санта Мария, Калифорния, не очакваха, че лелята на булката ще умре седмица преди тържеството. Те обаче решили да не отменят бракосъчетанието си.

Разбирайки тъжната новина, булката и младоженецът взеха странно решение. На своята страница във фейсбук булката сподели с приятелите, поканени на сватбата, неочаквани промени в програмата на тържеството, съобщава The Sun.

Тя отбеляза, че цялото семейство е дълбоко натъжено, но сватбата няма да се отмени. В крайна сметка, леля Карън искала този ден да бъде изпълнен със забавление и любов. В крайна сметка се случило така, че починалата щяло да присъства на сватбата дори след смъртта си ... В края на краищата племенницата й решила да спаси церемонията за сбогуване.

"Тъй като цената на погребението нараства всеки ден, решихме да сложим открит ковчег на сватбата, за да можете да се сбогувате с леля Карен по едно и също време", написа булката във фейсбук.

Тя помолила гостите да не се срамуват и да се приближат до ковчега точно в разгара на тържеството. Но потребителите на мрежата единодушно осъдиха момичето за странното решение. Хората започнаха да пишат, че това е странно и страшно изявление и че ковчегът не е най-подходящият елемент от декора на сватбата.